Cestou nástrah
Cestou nástrah
Svázané ruce, zacpaná ústa
myšlenky potrhané na cestě nástrah
závaží alespoň tucet...
Slunce mi propaluje duši
černé slunko v negativu
moje sny ruší
třesu se bez stativu
chlad mnou volně prochází
na cestě do neznáma, na cestě nesnází
Publikoval(a):
Klarineb, 25.4.2017