Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Být s Tebou

Být s Tebou

Být s tebou

Chtěla bych opět s Tebou
být.Přála bych si abys
mě pusu do vlasů dal.
Polibek na mých rtech
od Tebe aby přistál.

Chtěla bych ve dle Tebe
jen tak tiše ležet.
Stulit se do náruče Tvé.
Povídat si o životě,
pohladit Tě po tváři.

Přála bych se ráno probudit
a slyšet Tvé ahoj.Chtěla
bych na pár krásných chvil
být zase s Tebou.Jen tak se
držet za ruce a pozorovat nebe.
Jen tak se Ti dívat do očí a vidět
v nich lásku co kvete.
Publikoval(a): slunečnice69, 24.4.2017
Přečteno (54x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Desiré, děda včela, Mirastus, Makaveli, Adminak, Lipová, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:13
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti