Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Mít křídla

Mít křídla

Mít křídla

Mít tak bílá křídla
a opustit tento svět.
Vzlétnout vysoko do
výšin kde je to samý květ.

Mít tak křídla a vzlétnout
ke hvězdám.Necítit bolest,
neslyšet křik.Nemuset se bát,
nepoznat lidský hněv.

Mít tak bílá křídla,co
andělé mají.Zamávat,
odletět do nebes.Najít
přístav kde v bezpečí
by duše byla.

Mít tak křídla a letět
ke slunci které by osušilo
oči uplakané.

Mít bílá křídla a odletět
z tohoto světa.Najít voňavý
květ.Zachumlat se do nebes
a necítit bolest.
Publikoval(a): slunečnice69, 23.4.2017
Přečteno (41x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Desiré, Mari13, pavpuk, Mirastus, gogol, Lipová, Klarineb

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:12
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti