Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Manželská láska 1., 2.

Manželská láska 1., 2.

MANŽELSKÁ LÁSKA 1.

V ústrety mi ide celá,vlahou,
rosou svojho tela
v jarnom ráne na rozbresku.
Svoju dušu v moju v norí,
prúd lásky ma kúpe v mori
a unáša ako triesku.

Bozkávam ústa mojej ženy.
Rozochvenú bielu briezku.




MANŽELSKÁ LÁSKA 2.

Mojou láskou roznežnená,
mi na srdci spí krásna žena,
priateľka,milenka, matka..
Všetko.

Vonku je noc zasnežená.
Noci šepkám - MOJA ŽENA.

V šepkaní tom šťastie tieklo.


Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 22.4.2017
Přečteno (167x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Gaia., Lipová, gogol, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti