Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Večer předchozí

Večer předchozí

Altcha Básně » o Lidech

Anotace: Básnička bez hlubšího významu.

Ležela jsem na popadaném jehličí,
poslouchala praskání dřeva.
A někde v dálce křičí,
že chce pryč,
a být šťastná.
Žena?
Zřejmě.
A já, v očích jen jiskru,
a ve snaze vzpomenout si
na večer předchozí.
Měli se rádi,
až z toho mrazí,
ti dva tam vzadu,
a stejně v hádce
a křiku,
v nočním chladu.
Koutek mi cuká,
zvedám se.
Prožívá muka?
Ptám se.
Chce být šťastná,
vzpomínám si,
a ten večer předchozí,
kdy jsme smýšleli,
co nás čeká,
a co nás ohrozí.
Publikoval(a): Altcha, 20.4.2017
Přečteno (53x)
Tipy (2) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Mirastus

Spodek

Stránka generována 22.10.2024 17:43
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti