Jaro spí
Jaro spí
Jaro spí
Sluníčko nesvítí mě
zima za prsty leze.
Pošli mi lásko pusinku
nebo pohlazení ať srdce
mé se v kus ledu nepromění.
Sluníčko za mrak se schovalo
na zemi snášejí se sněhové
vločky.Jaro zaspalo tělo se
chladem třese.
Lásko zahřej mě přivolej
sluníčko usměj se na mě
maličko.Spolu se zahřejem
vzbudíme sluníčko a vzduch
zavoní jarem.Sněhové vločky
rozfoukáme a pak se líbat budem.
Podívej sluníčko už z pod
mraků leze.Láska ho vzbudila
tak ať nás hřeje.
Publikoval(a):
slunečnice69, 20.4.2017