Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Poslední sníh

Poslední sníh

Sněhový poprašku
jemný a lehký
pomalu padající,
tak lhostejný

k žalu a špíně
chladnoucí země,
ve hvězdách vloček
přinášíš zprávu

o možnosti čistoty
a bílé jiskřivé krásy
budoucích pár hodin
porozumnění,

abys zase roztál
a roztekl
do kaluží bláta
a zahnědlých řek.

A znovu se vracel...
Publikoval(a): podnebný, 19.4.2017
Přečteno (408x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Gaia., Desiré, gogol, Lipová, děda včela, GabrielleT., Klarineb

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 23:05
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti