Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Audi, Vide, Tace

Audi, Vide, Tace

Tvůj pohled
jak obrázek malovaný
nad postel přibít dám
a slova pohřbím
Já, host nepozvaný
pokaždé když s tebou usínám...

Vrátíš se?
Kde tě hledat mám?
V zákoutích své duše
skrýváš se svlečená
možná najdu tě omámen
na prahu rán
a slova? Ta budou zbytečná...

Přiložíš
prst na rty mé
v touze mlčet
a mluvit napořád
v té chvíli
co nastane a pomine
přežijeme svůj život snad…
Publikoval(a): Oliver Ouvín, 18.4.2017
Přečteno (117x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, Gaia., Desiré, gogol, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:40
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti