Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Tvoje vůně

Tvoje vůně

Sedmnáctka Básně » o Lásce

Anotace: Další zamilovaná. Protože je jaro a všechno kolem voní.

Už nevoníš kouřem a to mě tak moc těší
Teď voníš jarem a mými zapálenými lýtky
Kávou, co mi ráno vaříš a necháváš mě si vybrat
Kolik mléka si dneska dopřeju
Voníš čerstvým prádlem a mým chlapem
Občas pivem, když se daří či nedaří
A máš moc rád, když ti někdy ruce voní po mně
Když ti mnou voní rty a máš mě na vousech
To se pak nádherně usmíváš
Voníš mi vlastně jako domov
Můj domov tam, kde jsem doma dlouho nebyla
Cítím tě a hlava mi sladce vypíná
Teď už mi totiž voníš jako láska
Ta naše podivná a nejhezčí
Publikoval(a): Sedmnáctka, 18.4.2017
Přečteno (371x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Lipová, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:41
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti