Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bílé malování

Bílé malování

Marie Bernadeta Básně » o Přírodě

Anotace: Zítra jim sukně uvadnou

Bílé malování


Do bílých sukní z hedvábí
sasanky včely nevábí,

ještě se v hájích skrývají,
k zemi se smutně dívají.

Víc nežli bílé krajky nemají,
smyslně jaro volají.


Zítra jim sukně uvadnou,
zelené gatě popadnou.

Nechají marných snění
o slunci, které je změní.
Publikoval(a): Marie Bernadeta, 18.4.2017
Přečteno (238x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Lipová, slunečnice69, gogol, Mirastus, donne

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 17:59
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti