Chtění
Chtění
Padá mi hlava na polštář
Vidím tvůj krásný úsměv a tvář
Moje tělo by tvoje chtělo
Kéž by se mi o tom znovu zdálo
Začít Tě líbatna krku
Níž posunout svou ruku
Trávit takhle každou noc
Zamilovaná jsem moc
Dovnitř nádech, ven výdech
Okázale krásný příběh
Zvyšující se srdeční tep
Tady a teď
Ty a já
Dvě těla svlečená
Fatální druh propojení
Touha co příběh mění
Chtíč, co nelze utlumit
Pojď mě pomazlit
Udělám ti kávu a snídani
Nadstandard než bude svítání
Publikoval(a):
ENý, 17.4.2017