Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Plavba

Plavba

Ponořená do hlubin tvých moří
proplouvám snovou plachetnicí
po zálivech blankytných i nebesky temných modří

bloudíc s kompasem v tónech vznešených
když oblaka hoří na nebi spící

ztrácím se v krajkách tvých vět nevyrčených
v ozvěnách slyším tvůj zvonivý smích
noc na nás hodila konejšivý plášť
ty házíš slova na zeď jako hrách, tak proč nic neříkáš?

V Bermudském trojúhelníku, v místě kde se ztrácí lodě
náhle signál není
ve slovech díků i zatracení
plaveme najednou ve studené vodě
v chladné tekutině nepochopení...
Publikoval(a): Klarineb, 16.4.2017
Přečteno (164x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Makaveli, Bezhlavý rytíř, donne, Gaia., gogol, Mirastus, barča1

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti