Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Návrat lásky

Návrat lásky

Milování je opojení,
uniknutí ze všednosti,
nová touha po sblížení
duší i těl něžností.

Je to cesta slunce jasu
k ztotožnění, splynutí,
cesta milující krásu,
k nadšení vás donutí.

Je to cesta plná zpěvů,
můžete se začít smát,
zanecháte starých hněvů,
začnete zas milovat.

Láska umí pravé divy,
lepšího než vskutku je
dělá toho, kdo miluje
i toho, koho miluje.
Publikoval(a): podnebný, 13.4.2017
Přečteno (242x)
Tipy (16) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, richie., Martin Havlíček, Gaia., děda včela, Lipová, Kytka62, Klarineb, ProstěLu, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:34
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti