Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

život je krásný

život je krásný

XYX Básně » o Lidech

Anotace: 12345

kruh stal se uzavřeným
je jako náhrdelník
co perla, to zkušenost

ideální rekvizita do filmu
nízkorozpočtový, ale ti herci
ti hrajou jak o život

natáčí se snímek o lži
nechci, přesto jsem v titulcích
v hlavní roli blba

ještě že je skoro nikdo nečte
Publikoval(a): XYX, 16.1.2011
Přečteno (522x)
Tipy (3) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: jakofweuio, H.I.L.

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti