Komentáře slouží k vyjádření vašich názorů, postojů či kritiky.
Hodně smutná :-(. Chtělo by to kousek naděje, určitě bude lépe ;-)
12.4.2017 8:25 | ProstěLu
Jen pro informaci...po"smrti" si vytvoříš takové podmínky,které budou odpovídati vibracím tvého nynějšího přítomna...takže v tvém případě to bude z bláta...a dál už to znáš...
jinak báseň je skvělá Věrko...:)
10.4.2017 18:49 | Martin Havlíček
To je, ať je lépe
10.4.2017 15:27 | Lipová
Věrko, ta je opravdu smutná...
10.4.2017 7:39 | pavpuk