Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Ľúbosť 1.-Si aký si

Ľúbosť 1.-Si aký si

Ľúbosť I.

Si aký si.
Takého ťa mám rada.
Raz si v rúchu anjela.
Mnohokrát v koži hada.

Keď do mňa vchádzaš
a sebou ma tešíš,
zabíjaš ma i kriesiš...
vedz, že hrešíš.

Tvoje srdce nebadá,
že nie moje telo,
ale srdce a duša ťa hľadá.
Publikoval(a): anna41, 7.4.2017
Přečteno (81x)
Tipy (5) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, Klarineb, Mari13, Gaia., Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti