Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Apríl

Apríl

Stalo se, že na apríla
byla žena velmi milá.
Například ji napadlo,
že mi schová zrcadlo.

Potom mi ta dobrá víla
silné kafe uvařila,
husté bylo jako zamlada,
chuti dobré, paráda.

Pak schovala moje boty,
abych nemoh´ do roboty.
Došlo i na další kraviny,
vpřed posunula hodiny.

Byl jsem z toho trochu jelen
jako do zadnice střelen.
V době, kdy každý ještě doma zíve,
byl jsem v práci o hodinu dříve.
Publikoval(a): podnebný, 7.4.2017
Přečteno (783x)
Tipy (12) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bezhlavý rytíř, Lipová, děda včela, Klarineb, gogol, Desiré, Gaia., Polux Troy

Spodek

Stránka generována 20.4.2024 09:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti