Noční šelma
Noční šelma
Anotace: Noc je jen má...
Jsem světlo a tma
dlouhý nohy a dlouhý saxofonový sólo
myšlenka jen letmá
noc hraje s hvězdami vodní pólo
ztracenej den, potrhanej sen
fotky, co bez vzpomínek přiložím do kamen
noc je jen moje
s nikým se nedělím
klidně si pátek spletu s pondělím
do pološera hudba v rytmu zní
při tanci se hlava vyprázdní
i v chladu čtyř stěn
noc patří jenom mně
vyrážím jako šelma ven
na lov rozhodně...
Na chvíli se stanu lvem
než štíří ostny do tmy zabodnem...
Publikoval(a):
Klarineb, 6.4.2017