Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pionýrský tábor v Nýrsku

Pionýrský tábor v Nýrsku

podnebný Básně » o Životě

Anotace: Tuhle básničku jsem napsal ve svých devíti letech. Doba byla trochu jiná...

Byli jsme v táboře pionýrském,
často jsme se procházeli Nýrskem,
za zámkem v Bystřici nad Úhlavou
snad všechny druhy ryb tam plavou.

Jednou večer u táboráku
Karel si opékal pět ulovených raků,
ochutnat dal taky nám,
aby na ně nebyl sám.

Poslední den připraveni,
do oddílů všichni seřazeni,
kamarády znali jsme už jako svého bratra,
na rozloučenou zaplála velikánská vatra.

Ještě fotka a pak písničky,
slyšel a viděl to kraj celičký,
buřty si s námi též opek´
hlavní vedoucí soudruh Snopek.
Publikoval(a): podnebný, 5.4.2017
Přečteno (65x)
Tipy (14) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ProstěLu, děda včela, Gaia., Desiré, Makaveli, Polux Troy, Mirastus, gogol, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 09:21
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti