Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Malý princ

Malý princ

Můj Malý princ
odlétá na jinou planetu
hodně zlých kytek kvete tu

a tvůj přítel zůstal opuštěn a sám
ze Země ti zamávám
prosím, vrať se zpět!

S kým si budu povídat
nesmělý úsměv
někdy je čas snít a jindy světla zhasínat

utichl ptačí zpěv
večer se oblékl do svátečních šatů
ty mě opouštíš

a já zůstávám tu...
Publikoval(a): Klarineb, 5.4.2017
Přečteno (209x)
Tipy (11) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Desiré, Polux Troy, Makaveli, Mirastus, gogol, Lipová

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 08:29
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti