Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Hostie

Hostie

Oliver Ouvín Básně » o Lásce

Anotace: Věnováno všem ženám, dívkám, slečnám, zvláště pak básnířkám...

V slovech svých
zhmotnila ses
v noci průhledné
nevidím však nic
leč možná cítím tě
tam někde v dáli kdes
otisklas duši svou
na rub mých zřítelnic

Imaginární vůně
a polibky do vlasů
tvá Hostie ve mně
podstoupena temnotám
jak v matčině luně
bez tváře, bez hlasu
tep tvého srdce
po paměti nahmatám...
Publikoval(a): Oliver Ouvín, 4.4.2017
Přečteno (86x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Jin&Jang, děda včela, Gaia., Polux Troy, Mirastus

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti