Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Slova

Slova

EndyYamy Básně » o Životě

Anotace: Řekla bych, že tenhle pocit zná skoro každý z nás :)

když se mraky stahují k sobě
když lije jak z konve
když tě bolest a utrpení zbije
Bojuje v tobě a roste
rozpíná tě, trhá tě
Když jsou slova vzduchem
a vzduch je neviditelný, duchem
a přesto je cítíš a přesto je vnímáš
jak pálí na tvé kůži, jak hoří
vypalují písemna, jejich význam
tak jako se příběh zapouští do času
tak se slova stávají částí chaosu
Publikoval(a): EndyYamy, 4.4.2017
Přečteno (130x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Makaveli, Polux Troy, Mirastus, gogol, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 16:42
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti