Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Černá kočka

Černá kočka

Černá kočka

Měla jsem v noci sen.
Černá kočka mi přeběhla
přes cestu v něm.Žlutýma
očima se na mě dívala a
tak strašně mňoukala.

Měla jsem v noci sen
Tvá náruč ochladla v něm
ústa se uzamkla.V tom
snu jsem plakala.Černá
kočka si vedle mě lehal
a celou noc předala.

Teď mám strach,co ten sen
měl znamenat.Co když mě už
neobejmeš,co když už mě
nepolíbíš.Kdo tu kočku
zažene? Chtěla bych aby sis
lehl vedle mě.
Publikoval(a): slunečnice69, 4.4.2017
Přečteno (53x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mari13, Gaia., Polux Troy, Desiré, gogol, Jin&Jang, Lipová, barča1, pavpuk

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 19:51
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti