Prší...
Prší...
Tichem a bílou tmou
jdu mlčky za tebou
a počasí se zrovna netváří
na přehradě jsme jen ty, já a rybáři
deštníky posypané po březích
škeble v blátě a dešti leží
smutek se válí všude kolem nás
míjíme bez zájmu přehradní hráz
držíš mě za ruku, vše jde pak snáz...
Publikoval(a):
Klarineb, 4.4.2017