Brána
Brána
Anotace: Když tajemno láká...
Co asi skrývá se za bránou
již divoká růže obrůstá?
Tušíš skutečnost neznámou
a nic nebrání ti zde zůstat
Tak jen vstup a překroč ten práh
Jdi dál a neohlížej se zpět
Poznáš cos vídala jen v snách
Pojď a vezmi s sebou růže květ.
Publikoval(a):
P.Believer, 15.1.2011