Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Televize radí

Televize radí

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Nekup to.

V televizi vidíš věci,
které se vždy hodí přeci,
manželka si pochvaluje,
když pak vložky rozbaluje.

Také otec nyní jásá,
Gillette jsou jeho spása,
po tom hladkém oholení,
Fernetu chuť vždy ocení.

Nad Ramou se synek kření,
tohle vážně dobré není,
babka hned mu radu dává,
tahle strava je přec zdravá.

Fialová kráva Milka,
pro dceru je slastná chvilka,
škola zas jim mlsat brání,
Actimel však zdraví chrání.

Domestos teď právě fičí,
všechnu havěť doma zničí
proto v klidu šálek Granka,
doporučí Fio banka.

Pampers nebo značka jiná,
tohle není volovina,
bez reklamy dojdeš zmaru,
proto díky Prostenalu.

Be-Be si dej ke snídani,
chutná také tvoji paní,
reklama prý obohatí,
ať nás chrání všichni svatí.
Publikoval(a): Psavec, 3.4.2017
Přečteno (619x)
Tipy (13) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bíbí Ája, Nattalie, pavpuk, Klarineb, Mirastus, Květka Š., Polux Troy, Makaveli, gogol, děda včela

Spodek

Stránka generována 23.5.2024 17:28
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti