Nespavec...
Nespavec...
Anotace: Pro ty, kteří třeba taky stejně jako já, nemohou spát...
Blíží se půlnoc a padá klec
se spaním je konec ač nebyl ani jeho začátek
černým sametem tmy bloudí nespavec
klenba nebe plná hvězdných Kuřátek
pochodem vchod a ani krok zpátky
provazolezkyně tápe opilá po oblouku noci
ten sžíravě opojný pocit...
který strhne jak škrabošku ráno
už není čas jít spát a i kdyby
ptáci začali cvrlikat
a myšlenky se jen hrnou
ať se vám to líbí či nelíbí
Publikoval(a):
Klarineb, 2.4.2017