Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Pro Tebe

Pro Tebe

blackhenry Básně » o Lidech

Anotace: Ty víš, že píšu o tvé osobě....

Píšu o Tobě právě teď,
napsal bych to i na zeď.
Až si to přečteš, pošli mi zprávu,
kdykoliv, večer, v noci, k ránu.
Napiš mi: "půjdeme se projít jako dřív?"
budeme se bavit, bude fajn, bude smích.
I když vím, že čas teď nemáš na mě i jiné,
nezapomeň, že nemít čas, má stránky stinné.
Možná hodina dvě procházení,
možná kratší častější scházení.
No já svoje řekl, ozvi se čekám,
mobil dnem i nocí u sebe mám.
Publikoval(a): blackhenry, 14.1.2011
Přečteno (482x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 03:16
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti