Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Bludiště

Bludiště

Ema Caesar Básně » o Lásce

Anotace: Chce to jen najít Ariadnino klubko.

Cítím se jako v bludném kruhu.
Nevím, kde jsem a nevím, kde budu.
Jsem jenom já a nikdo jiný.
Jenom ty víš, kdo z nás dvou je vinný.

Plácám se někde mezi důvěrou a lhostejností.
Nevnímám nic víc, než touhu po posedlosti.
Bloudím si sama bludištěm bez cíle.
Kam mě to zavede, to se nedozvíme.

Mrzí mě, že není možnosti zániku.
Mrzí mě, že není před tebou úniku.
Cítím se chycená do ptačí klece.
Cítím, že s tebou se osud můj vleče.

Trhám a pálím od jiných dopisy.
Potichu přemýšlím o tom, kde jsi ty.
Části mně přijde naivní, že tě svou láskou svážu.
Část mě už předem ví, že to nikdy nedokážu.
Publikoval(a): Ema Caesar, 1.4.2017
Přečteno (111x)
Tipy (4) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Polux Troy, Lipová, gogol, Krokyno

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti