Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Přání

Přání

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: Padají hvězdy, něco si přej

Hvězdy padají
něco si přej...

Slzy z nebe kanou
já si udržuji naději
ať se zlé věci nedějí
ať se špatné sny nezdají
a ty Slunce hřej...

ponechám stranou
svoje pochyby
do kůže noci tetuji přání
to neviditelné vyznání
vkládám do Zdi nářků

jen ta škvíra na přání chybí
zafouká, vidím odlétat vážku...
Publikoval(a): Klarineb, 1.4.2017
Přečteno (60x)
Tipy (15) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mayla, Gaia., Mirastus, Polux Troy, Lipová, donne, Desiré, Jin&Jang, gogol, slunečnice69

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:25
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti