Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Láska, Nevie o tom

Láska, Nevie o tom

LÁSKA

Uzrel som ju v dave.

Jej kadere plavé
posrienené snehom.

Ako hviezda kmitá
jej chôdza vlnitá
po chodníku bielom.

Vedieš ma k ľúbostným brehom
Ty, bez tváre vo mne žitá.



NEVIE O TOM


Ani nevie o tom,

že mostom mi je, plotom,
ktorý ma podopiera.

Možno to vie. Asi....
Cudne klopí riasy
a čaká.
Kedy sa už začne láska nezačatá?

Zo srdca jej vyviera.



Anna Vodičková
Publikoval(a): anna41, 31.3.2017
Přečteno (155x)
Tipy (6) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., Mirastus, Polux Troy, Lipová, gogol

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:50
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti