Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zatmění

Zatmění

Klarineb Básně » ?nezařazené?

Anotace: Když přijde zatmění...

Zatmění

Dny už ustoupily tmě
nemůžu v tak dlouhé noci spát

před přízraky v mlze nemusím utíkat
spíš démonů v sobě bych se měla bát

a doufat, že se na anděly promění?!
osudu vzdorovat, když přijde zatmění

sluncem zmámená
vidím všude znamení
víru v dobro mám
i přesto přijde zatmění

chci věřit, že se skála ve zlato promění
tu víru nezmění
žádné zatmění

co dělat
když osud hází ti pod nohy kamení?
v lomu ten kámen lámat
bezmoci se nepoddávat
a tak zlomit moc zatmění...
Publikoval(a): Klarineb, 31.3.2017
Přečteno (53x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Mirastus, Desiré, Polux Troy, Makaveli, Lipová, gogol, barča1, děda včela, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti