Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Děkuji

Děkuji

Lipová Básně » o Přírodě

Anotace: že to/že se-dáváme

.
Děkuji,lese
že smím být u Tebe.
Máš tolik vůní a
tak blízko do nebe.

Děkuji vodo,
ty starostlivá...
Tebou se každá má
špína smývá.

Děkuji louko
za trávu květy
zářivých barev
vlní vás věky.

Děkuji hory
-když toužím vás slézt-
věřím že konec
vždy dobrý jest.

Děkuji prostore
že máš i čas
mohu tak pospravit
každičký kaz.

Děkuji živote
že smím tě žít
s druhými setkávat
společně se dávat.
.

Na světě být.

.
Publikoval(a): Lipová, 30.3.2017
Přečteno (289x)
Tipy (23) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: ProstěLu, Mirastus, mayla, barča1, děda včela, Klarineb, Gaia., Jin&Jang, Martin Havlíček, Makaveli
ikonkaKomentáře (10)
ikonkaDoporučit  (0x)
ikonkaTisk

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:31
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti