Odcházíš...
Odcházíš...
Anotace: Jeden z nejhorších dnů a zároveň nejsilnějších okamžiků v mém životě...
Den se uklonil a šel spát
marně hledám cestu
kterou se mám dát..
jak mám prohranou hru hrát?!
až se bouře přežene
ze slz bude vodopád...
při tobě budu stát
držet tě za ruku
když budeš usínat...
poslední sbohem chci ti dát...
Publikoval(a):
Klarineb, 30.3.2017