Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Chtěl bych?

Chtěl bych?

Chtěl bych být tvůj anděl strážný
a bohužel je to vážně vážný
miluji tě mocinky moc duší svou
a chtěl bych lásku ke mě tvou
Řekl bych ti,srdce je pouze tvé
a doufám,že i ty mi dáš to své
chtěl bych tě držet ve svých dlaních
ale bohužel,to vidím jen ve svých přáních
Publikoval(a): iontik, 13.1.2011
Přečteno (882x)
Tipy (0) ... dát Tip/SuperTip

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 20:03
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti