Modrá
Modrá
Anotace: Když modrá není dobrá... A chybí inspirace Žlutým psem...
Modrá
Modrý je měsíc a modrá nálada
modré je nebe, když do sebe se propadám
propast hlubokou jen tušíc...
Modré jsou sny v moři stínů
nálada zabalená v modrým mušelínu
modrý portugal ve sklenici pochyb
vypiju do dna a ustane pohyb
Na krásném modrém Dunaji od Strausse zní
modrá je obloha když se rozední...
modrá je záclona kouře z cigaret
v modravých dálkách spatřím celý svět
v roztřepaných válkách
rudé krve raší květ...
Publikoval(a):
Klarineb, 29.3.2017