Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Lady Macbeth

Lady Macbeth

Oliver Ouvín Básně » o Lásce

Anotace: Hráváte i vy občas role, které vám život přisoudí? Třeba i neprávem?

Polkneš to ticho
které se zhostilo své role
jak Lady Macbeth
ve mně cosi zabiješ
zadržíš dech
a zbytkem své vůle
šeptáš, že mě přeci jen miluješ...

Podívám se úkosem na tebe
opět ztracen v těch bezpohlavních větách
s vědomím, že láska s nenávistí vpijí se do sebe
ve snách bloudím v tvých zavátých stopách...
Publikoval(a): Oliver Ouvín, 28.3.2017
Přečteno (83x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Krokyno, donne, Jin&Jang, Gaia., gogol, Mirastus, Klarineb

Spodek

Stránka generována 20.9.2024 10:57
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti