Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Dva komáři

Dva komáři

Psavec Básně » o Přírodě

Anotace: Tahle žoužel dovede člověka hodně potrápit.

Komár by rád posnídal,
protáhl si křídla,
mezi lidi zavítal,
chce si najít vřídla.

Bzučí svoji písničku,
pak si vybral babičku.

Že si pozor nedával,
zemřel, když krev nasával.



Další komár zaváhal,
nevyšly mu plány,
příliš dlouho vybíral,
baculaté dámy,

Zatvářil se nevlídně,
skončil také prabídně.

Pochroumaný odletěl,
polámaný sosák měl.
Publikoval(a): Psavec, 28.3.2017
Přečteno (240x)
Tipy (8) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, slunečnice69, gogol, Polux Troy, Gaia., děda včela, Pavíočko

Spodek

Stránka generována 19.9.2024 18:35
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti