Plamínek lásky
Plamínek lásky
Plamínek lásky
Krásné je když sen
ve skutečnost se změní.
Krásná je láska co v našich
srdcích hoří.
Plamínek plápolá vesele
musíme o něj pečovat
společně.
Krásné jsou polibky Tvé.
Krásný je den když spolu
jím jdem.
Plamínek naší lásky hoří
musíme dávat pozor ať jej
nesfoukneme.Krásné je Tvé
pohlazení ať plamínek
lásky hoří věčně.
Publikoval(a):
slunečnice69, 28.3.2017