Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozjímání nad manželkou

Rozjímání nad manželkou

Vlasy sama na natáčky
každý večer nakrucuje,
plete šály, rukavice
pro své děti i pro vnuky,

háčkuje přehoz a dečky
mající vždy tolik očí,
knoflíky též přišívá mi,
až se z toho hlava točí.

Nit bez brýlí navléknout se snaží
však svůj zrak si jistojistě kazí,
žehlí, peče, vaří, smaží
a mně často doma schází.

Plážové si pořiď šaty,
pojedeme k moři,
zbyde nám i na útraty,
nebudeme spořit.

Služby nechme kadeřnici,
taky dobré restauraci,
ubydou ti povinnosti
ve tvé každodenní práci.
Publikoval(a): podnebný, 28.3.2017
Přečteno (147x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Gaia., děda včela, Desiré, Lipová, gogol, Polux Troy

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 02:36
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti