Vzpomínám
Vzpomínám
Vzpomínám
Vzpomínám na chvíle
s Tebou prožité.
Vzpomínám jak usínali
jsme vedle sebe.
Cítím Tvoje něžné doteky
i když jsem daleko od
Tebe.Vzpomínám na Tvé
laskání ,co vzbudilo
touhu ve mě.
Chtěla bych znovu prožít
noc plnou lásky a zas
usínat v Tvé náruči.
Probudit se a dostat kávu
do postele.
Vzpomínám na chvíle kdy
leželi jsme vedle sebe.
Vzpomínám jak si mě držel
v náruči a líbal po celém
těle.
Publikoval(a):
slunečnice69, 27.3.2017