Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Naděje?

Naděje?

Klarineb Básně » o Nemoci, smrti

Anotace: Co zbývá než naděje? V těžkých chvílích je mi je jedinou společnicí...

Noc už brázdí z mlhovin peřeje
co jiného zbývá než Naděje?

Když slova se sypou jako sníh
a zatratit je skoro hřích...

Jen se Osude, směj
a nasaď si masku s nápisem beznaděj

já to ustojím jako v bouřce osamělý strom
tráva se zachvěje a spálený bude jenom on...
Publikoval(a): Klarineb, 27.3.2017
Přečteno (337x)
Tipy (7) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: děda včela, donne, gogol, Gaia., Mirastus, Jin&Jang

Spodek

Stránka generována 22.11.2024 04:17
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti