Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Zatracený holub

Zatracený holub

Psavec Básně » Srandovní

Anotace: Přesná trefa.

Co ten holub udělal,
zas mi auto podělal,
prakem já ho zaženu,
stačí mi pár kamenů.

Smůla ale přichází,
budu mít dost nesnází,
minul jsem jen malinko,
za své vzalo okýnko.

Žena s kýblem přispěchá,
nečeká mě útěcha,
sklenáře už volala,
prak mi radši schovala.
Publikoval(a): Psavec, 25.3.2017
Přečteno (542x)
Tipy (19) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: Bíbí Ája, donne, ProstěLu, Polux Troy, Gaia., Martin Havlíček, Desiré, Mirastus, Makaveli, děda včela

Spodek

Stránka generována 28.3.2024 11:30
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti