Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Rozvod 1, 2, 3

Rozvod 1, 2, 3

ROZVOD 1

Dom sa rúca,
záchrany preň nieto?
On a Ona uvádza: že…
Súd manželstvo rozvádza: preto …

Rozsudok zhŕňa slová ako smeti.
Ruiny domu udrú dušu detí.
No a čo je na tom,
že srdce detí je ofŕkané blatom?


ROZVOD 2

A tak sa to stalo.

Ja idem doprava
ty doľava.
Dala si mi mnoho,
všetko, čo si mala.
Ja som ti dal málo.

Tratíš sa v dave,
odchádzaš s ním.

Viem, pre mňa nikdy
nebudeš anonym.


ROZVOD 3

On a ona - jeden strom.
Slnečný jas šantil v ňom.
V búrkach chytal blesky.

Odumreli ratolesti.
Spálil ich egoizmu hrom.

Nenávisť stavia láske obelisky.
Publikoval(a): anna41, 25.3.2017
Přečteno (143x)
Tipy (9) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: donne, Lipová, Gaia., Mirastus, ProstěLu, gogol

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 17:22
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti