Letmé setkání
Letmé setkání
Letmé setkání mezi dveřmi
cítím tvůj pohled všude po těle
náhle mě přitisklas ke zdi
bez zaváhání a přitom nesměle
dotekem drsným i něžným
všude mě prozkoumáš
a místo očí máš hvězdy
když se provinile usmíváš
a já taju jako sníh
v rozcuchaných vlasech tvých
všude ticho, jen vítr nezbedný
tancuje ve větvích
Publikoval(a):
Klarineb, 25.3.2017