Sauna ve dvou
Sauna ve dvou
Žár sálá a žhne
hluboko pod kůži,
pot zvolna odkapává,
spolu se červenáme.
Naše srdce prudce bijí,
nitra se otvírají
do rozskočení.
Pohlazeni chladem
rozumu po opojení
ponořeni v sebe
usínáme lehce
ukryti tvou malou dlaní.
Publikoval(a):
podnebný, 25.3.2017