Červenka
Červenka
Anotace: Přiletěla k nám návštěva...
Dnes nás navštívila červenka
nesmělá a promrzlá celinká
tiše tančila po parapetu
a něžná byla jako v letu
sněhová peřina
pod tancem ptačím lehce tála
a já - tichý špeh
ji za závěsem pozorovala
fascinována tou krásou
zapomněla jsem na čas
i na tu dámu s kosou
co chodí kolem nás
Publikoval(a):
Klarineb, 24.3.2017