Nedělní ráno
Nedělní ráno
Anotace: Nedělní ráno bez Tebe...
Šustící holubí křídla
přejí mi dobré ráno...
V mlze máš ustláno
jen Ty a nedělní svítání...
rty jsi mi nabídla bez zaváhání
tiše vítám neděli
a vím, že dnes se zázraky nedějí
Dobré ráno, má krásko
toneme v tichu zmařenou láskou
Můžu stokrát napsat - MILUJI TĚ!
a ty se jen usměješ
bloudící po prázdném bytě
Publikoval(a):
Klarineb, 23.3.2017