Už zas
Už zas
Anotace: Už zas je to bolest velká moc, odpoledne silný, ale blíží se noc.
Zalil mě mráz, celé tělo,
stalo se to, co stát se mělo.
Proč jen jeden šťastný je,
druhý s hlavou sklopenou jde.
Cítím se fajn, ale pak najednou zas,
všechno je pryč, ať vezme to ďas.
V jednu chvíli je tak jak má všechno být,
a za okamžik nezbývá nic jiného než snít.
Můžu si za to sám, já to vím,
tak proč pořád tak moc trpím.
Protrpěl jsem si už toho dost,
moje trápení by postavilo most.
Ze země asi do výšin nebeských,
zbyla jenom vzpomínka po chvílích hezkých.
Jestli někdy zapomenu a budu šťastný,
tak opět svět pro mě bude krásný.
Ale teď bych radši už nebyl živ,
jedině, kdyby vše bylo jako dřív.
Publikoval(a):
blackhenry, 12.1.2011