Básně, Povídky, Úvahy, Pohádky, Fejetony, Romány, Reportáže

a

Inverze

Inverze

Klarineb Básně » o Životě

Anotace: ŽIVOT NENÍ JENOM VESELEJ...

Inverze

Inverze v inverzi myšlenek
poloha White & Black
nebo naopak

den v černobílé
v temně ničivé síle
srazí nás na kolena
a duše...do šátku zahalená
v mešním rouše rozpolcená
jaká je asi její cena

ulicemi bloumá ztracená
a venku jako na jaře
podzim v plné nádheře..
Publikoval(a): Klarineb, 22.3.2017
Přečteno (108x)
Tipy (10) ... dát Tip/SuperTip
Poslední tipující: mayla, Jin&Jang, Krokyno, Gaia., ProstěLu, Desiré, pavpuk, gogol, Mirastus

Spodek

Stránka generována 23.10.2024 21:26
U nás jste dnes prohlídl(a) 1 stránek.
roboti